Over ons

Bel vrijblijvend

Maak kennis met ons team en onze passie voor vakmanschap

Ons bedrijf is niet zomaar een bedrijf, maar een hechte familieonderneming waar persoonlijk contact en een sterke betrokkenheid centraal staan. Als zaakvoerders hebben Kristien en Filip een sterke visie op vakmanschap en klantgerichtheid.

De bouwstenen van ons bedrijf

Filip een sterke visie op vakmanschap en klantgerichtheid. Hun passie voor hun werk en hun bedrijf heeft hen gebracht waar ze nu staan: aan het roer van een succesvolle onderneming die al vele projecten tot een succesvol einde heeft gebracht.

Filip is als man op het terrein de spil van het bedrijf en is overal aanwezig op de werf. Hij houdt zich bezig met het coördineren van de werkzaamheden, het aansturen van het team en het bewaken van de kwaliteit van het werk. Filip is een harde werker die zijn vak tot in de puntjes beheerst en die altijd het beste uit zijn team weet te halen.

Kristien, zijn partner zowel in het leven als in de zaak, is verantwoordelijk voor de administratie en communicatie met onze klanten. Zij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en dat onze klanten tevreden zijn. Met haar jarenlange ervaring weet zij als geen ander hoe belangrijk een goede communicatie is voor het succes van een project.

Ondertussen hebben de twee zonen, Robin en Siebren (R&S), hun weg gevonden in het familiebedrijf. Robin, als werfleider, is zowel op de bouwplaats als op kantoor actief en speelt een sleutelrol in onze onderneming. Hij heeft een scherp oog voor detail en weet als geen ander hoe belangrijk het is om projecten tot in de kleinste details uit te voeren.

Siebren, als jongste telg van de familie, is verantwoordelijk voor de EPS-vloerisolatie ploeg en heeft zijn passie voor het vakmanschap gevonden op de werf. Hij is een gedreven vakman die altijd streeft naar perfectie en die altijd bereid is om zijn kennis en ervaring te delen met zijn team.

Samen met ons toegewijde team zetten wij ons dag in dag uit in om elk project tot in de puntjes uit te voeren en de toekomst van onze firma veilig te stellen. Dankzij onze jarenlange ervaring, ons vakmanschap en onze betrokkenheid kunnen onze klanten rekenen op een hoogstaande kwaliteit en een persoonlijke aanpak. Wij zijn trots op ons bedrijf en op de projecten die wij hebben mogen uitvoeren en kijken uit naar wat de toekomst ons zal brengen.